İletişim Bilgileri

+90 (256) 213 34 35

+90 (507) 871 55 67

info@drbabacan.com

Cumhuriyet Mah. Adnan Menderes Bul.
No:6 Haltur Apt. (Evkur Üstü)
Merkez / AYDIN

Pzts - Cm. - 09:00-17:00,

Pazar - KAPALI

Aydın Buz Lazer Epilasyon

Aydın Buz Lazer Epilasyon

İSTENMEYEN TÜYLERİNİZDEN KURTULMANIN KONFORLU YOLU BUZ LAZER

Buz lazer epilasyon nedir?

Buz Lazer,  lazer epilasyon uygulamalarının en acısız, en hızlı ve en son teknolojisidir. 810nm dalga boyunda bir diode lazer teknolojisiyle çalışır.

Diod lazer teknolojisi ile hizmet veren Buz Lazer  cihazlarıyla yapılan epilasyon son yıllarda en fazla tercih edilen uygulamalardan biridir. Bunun en önemli sebebi Buz Lazer  ila ağrısız, acısız bir epilasyon yapılmasıdır.

Buz lazer epilasyonun avantajları nelerdir?

Buz lazerin diğer epilasyon sistemlerine göre birçok avantajı bulunmaktadır. Buz lazer  teknolojisinin avantajlarından biri  büyük spot size a sahip tedavi başlığı, 2x1cm, her atışta çok daha büyük bir alana etki etmektedir. Mesela diğer lazer sistemleriyle saatler süren tüm vücut epilasyonu Buz Lazer  ile sadece 30 dakika da tamamlanıyor.  Böylede kısa sürede etkili sonuçlar elde edilebiliyor. Ayrıca kesin sonuçlar elde etmek için gerekli olan seans sayısı da düştü! Daha kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmayı mümkün kılıyor. Klinik araştırmalara göre altı hafta aralıklı altı seansın optimum sonuçlar elde etmek için yeterli olduğunu gösteriyor.

Buz lazer epilasyon acısız mıdır?

Buz lazer diğer lazer epilasyon sitemlerinde göre acısız ve ağrısı olmayan bir uygulamadır. Buz tutan başlığı ile Buz Lazer özellikle acı eşiği düşük, lazer epilasyon yaptırmaktan korkanlar için oldukça konforlu bir uygulamadır. Acı eşiği düşük insanların rahatlıkla ve kısa sürede etkili sonuç alabilmesi mümkündür.

Buz lazer epilasyon ile her cilt tipine uygulama yapılabilir mi?

Diğer epilasyon uygulamalarında koyu cilt tipine sahip olan insanlara yapılamayan işlem buz lazer ile rahatlıkla yapılabilmektedir. Özellikle Koyu cilt tonuna sahip olanlar Buz Lazer ile tüylerinden kurtulup pürüzsüz bir cilde sahip olabilirler. Buz Lazer  ile yazın lazer epilasyon yapılmaz kuralı da tarihe karışıyor. Yazın bronzlaşmış cilde de rahatlıkla Buz Lazer uygulaması yapılabilir. Buz Lazer epilasyonun yüz başlığı ile yüz bölgesindeki tüylerde de etkili sonuçlar alınıyor. Bu başlık  erkekleri rahatsız eden kaş üstü ve kulak içi kılları için de kullanıma uygundur.  Acı eşiği çok düşük olan erkek hastalarda da uygulamadan başarılı sonuçlar alınmaktadır. Her mevsim yapılabiliyor olması ile de seanlarınıza ara vermeden istenmeyen tüylerden kurtulmayı mümkün kılıyor.

Buz lazer epilasyon uygulaması nasıl yapılır?

Buz Lazer epilasyon  cihazı saniyede 10 atış yapması, bu hızla hizmet vermesi acıya ve yanma sorununa çözüm sunmaktadır. Buz Lazer  ile epilasyon cildinize masaj yapar gibi uygulanır. Bu uygulama ile acı ağrı hissetmeden seanslarınıza rahatlıkla devam edebilirsiniz. Uygulama esnasında acı ağrı hissetmezsiniz ve cilt yanma ve lekelenmeleri gibi bir sorunla karşılaşmazsınız. Cihazın  soğutucu özelliğiyle sizlere acısız, ağrısız, yanıksız ve cildinize lekesiz bir epilasyon ile istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Bu uygulama sadece ülkemizde değil tüm dünyada yapılmakta ve başarılı sonuçlar alınmaktadır. Buz Lazer epilasyon tüm cilt rengi ve kıl köküne uygun yapısı ile kısa sürelerde etkili sonuçlar almayı mümkün kılmaktadır. Açık renkli tüylerde bile etkili sonuçlar alınabilmektedir. Acı eşiği  erkek hastalarda ağrı acı hissetmeden; istenmeyen sırt, ense, yanak üstü gibi bölgelerdeki tüylerden kısa sürede kolaylıkla kurtulabilirler.

Buz lazer epilasyon seans sayısı ne olmalıdır?

Buz lazerin diğer bir özelliği ise hızlı ve etkili sonuçlar sunmasıdır. Diğer lazer uygulamalarına göre daha etkin sonuçlar göstermektedir. Ten renginden bağımsız olarak her mevsim uygulama yapılabiliyor olması ile de seanslarda aksama yaşanmamaktadır. Ortalama altı hafta aralıkla yapılacak 6 seans ile istenmeyen tüylerinizden acısız, ağrısız  kurtulmanız mümkün.

img
Whatsapp