İletişim Bilgileri

+90 (256) 213 34 35

+90 (507) 871 55 67

info@drbabacan.com

Cumhuriyet Mah. Adnan Menderes Bul.
No:6 Haltur Apt. (Evkur Üstü)
Merkez / AYDIN

Pzts - Cm. - 09:00-17:00,

Pazar - KAPALI

Aydın Saç Ekim Merkezi

Aydın Saç Ekim Merkezi

Bakımlı ve sağlıklı saçlar, estetik görünümün başlıca göstergesidir. Saç ekimi aynı zamanda kişinin estetik kaygılarını da yok edip önüne geçmeyi hedeflemektedir. Eğer saç sağlığınız ve görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak istiyorsanız, biz ekibimizle birlikte sizi mutlu etmek ve en Uzun  yıllardan beri saç ekimi işlemlerinizi son teknolojileri kullanarak, büyük bir özenle gerçekleştiriyoruz.

Aydın’’daki en köklü saç ekim merkezlerinden biriyiz. Ekip olarak elde ettiğimiz deneyimlerimiz ve saç ekimindeki başarılı sonuçlarımız gurur kaynağımızdır. Binlerce danışanımız/hastamızın yıllardan  beri süregelen memnuniyeti de bizi onurlandırmaktadır. Bizler burada sizin memnuniyetinizi sağlamak için bulunmaktayız.

Saç kaybınız ya da saç sağlığınıza ilişkin bir sıkıntınızdan ötürü endişeniz var ise, ne yapacağınız hususunda ekibimize danışmadan karar vermemenizi tavsiye ederiz. Sağlığınız kolayca riske atılacak bir değer değildir. Ekibimizle iken, öncelikle sağlığınızın güvende olduğu konusunda emin olabilirsiniz.

FUE Saç Ekimi Aydın

FUE yöntemi günümüzde en çok tercih edilen saç ekim yöntemi olup ense bölgelerinden 0,70-1,0 mm punchlarla micro motor veya manuel punchlar ile köklerin tek tek alınıp saçsız alana nakil işlemine denir. FUE saç ekiminin en çok tercih edilme sebebi tek seans da 3500-5000 greft de kadar ekim yapılabilir olmasıdır. FUE saç ekiminde ekstra sakal ve vücut kıllarından kök alımı yaparak saçsız alana ekim yapılmaktadır. Sakal ve vücut kıllarından alınan kökler boş bir alana ekim yapıldığı zaman arada fark olacağı için daha çok bu kökleri sıklaştırmak amacı kullanılması daha doğru olacaktır. FUE saç ekiminde saçlar sıfır numara kesim yapılarak alım ve ekim işlemi gerçekleştirilir. Çok az bir ekim yapılacak hastalar da ise saç tıraşı olmadan saç ekimi gerçekleştirilebilir.

FUE saç ekimi aşamaları

  • Ekim yapılacak alanın belirlenmesi
  • Saçların kesilmesi
  • Verici alandan köklerin alınması
  • Ekim yapılacak alana kanal açılması
  • Alınan köklerin açılan kanallara yerleştirilmesi

img
Whatsapp