İletişim Bilgileri

+90 (256) 213 34 35

+90 (507) 871 55 67

info@drbabacan.com

Cumhuriyet Mah. Adnan Menderes Bul.
No:6 Haltur Apt. (Evkur Üstü)
Merkez / AYDIN

Pzts - Cm. - 09:00-17:00,

Pazar - KAPALI

Glutatyon Tedavisi

Glutatyon Tedavisi

Zamanla veya çeşitli durumlarla vücudumuzda azalan glutatyonu dışardan takviye almak tekrar bedenimizde hücresel yenilenmeye olanak sağlar.

Yaşlanma, kanser, kalp ve damar hastalıkları, demans ve birçok kronik/dejeneratif hastalığın önlenmesinde temel öneme sahip olan glutatyon molekülü üç yapı taşından oluşur, bunlar karaciğerde sistein, glisin ve glutamit adlı aminoasitlerdir.

Vücudun kendi ürettiği güçlü antioksidanlardan biri olan glutatyon, tüm organ ve dokuları serbest radikallerin neden olacağı zararlı etkilerden korur. Bağışıklık sistemini destekler, sigara ve alkolün zararlı etkilerinin önlenmesinde görev alır.

Hastalıklardan korunmaya yarayan glutatyonu oluşturan aminoasitler;

  • Kanserin önlenmesinde.
  • Bir çok kalp ve damar hastalıklarının önlenmesinde.
  • Yaşlanma zamanını daha ileriye taşımakta.
  • Demans adı verilen bunama rahatsızlığında
  • Birçok kronik rahatsızlığın önlenmesinde

Büyük etki sağlamaktadır. İçerisinde bulundurduğu amino asitler sayesinde çok güçlü bir antioksidan olan glutatyon vücutta bulunan ağır metalleri serbest durumdaki radikalleri ve toksik olan bir çok maddeyi vücuttan uzaklaştırmaktadır.

Doğal bir mucize olarak adlandırılan glutatyon bileşenleri ile sağlıklı bir vücuda kavuşur. En çok beyin hücrelerinde ve karaciğerde etkisi görülen glutatyon insan vücudunda doğal olarak üretilir.

Vücut üretilen glutatyon üretimini kötü beslenme sigara ve alkol tüketimi zaman geçtikçe yavaşlatmaktadır. Kötü beslenme sigara alkol tüketimi ve kullanılan bir çok ilaç etkisiyle yavaşlayan glutatyon üretimi dışarıdan alınarak sağlığına bilmektedir.

img
Whatsapp